انصاری قمی، ناصرالدین: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - '{{وابسته‌ها}}' به '{{وابسته‌ها}} ')
    جز (جایگزینی متن - 'ناصر الدين' به 'ناصرالدين')
    خط ۳۲: خط ۳۲:




    «ناصر الدين انصارى قمى»، در سوم تيرماه 1347ش، در قم متولد شد. پس از پشت سر گذاشتن تحصيلات دوران دبستان و دبيرستان، در سال 1362ش، به آموختن علوم دينى روى آورد و در مدرسه رضويه مقدمات را فراگرفت. پس از آن نزد اساتيد بزرگوار به سطوح عاليه مشغول شد؛ اساتيد بزرگوارى چون: آقاى سيد جواد طالقانى، آقاى سيد محسن موسوى گرگانى، آقاى مهدى هادوى تهرانى، آيت‌الله [[استادی، رضا|رضا استادى]]، آيت‌الله وجدانى فخر، آيت‌الله على‌پناه اشتهاردى، استاد على نكونام گلپايگانى، آيت‌الله پايانى اردبيلى و آيت‌الله سيد عبدالرسول موسوى تهرانى.
    «ناصرالدين انصارى قمى»، در سوم تيرماه 1347ش، در قم متولد شد. پس از پشت سر گذاشتن تحصيلات دوران دبستان و دبيرستان، در سال 1362ش، به آموختن علوم دينى روى آورد و در مدرسه رضويه مقدمات را فراگرفت. پس از آن نزد اساتيد بزرگوار به سطوح عاليه مشغول شد؛ اساتيد بزرگوارى چون: آقاى سيد جواد طالقانى، آقاى سيد محسن موسوى گرگانى، آقاى مهدى هادوى تهرانى، آيت‌الله [[استادی، رضا|رضا استادى]]، آيت‌الله وجدانى فخر، آيت‌الله على‌پناه اشتهاردى، استاد على نكونام گلپايگانى، آيت‌الله پايانى اردبيلى و آيت‌الله سيد عبدالرسول موسوى تهرانى.


    ايشان در سال 1371ش، به حلقه درسى آيت‌الله علوى گرگانى پيوست، درس خارج فقه و اصول را از ايشان فراگرفت و هم‌زمان به درس‌هاى فقه، اصول، رجال، ملل و نحل، تاريخ و كلام استاد معظم [[سبحانی تبریزی، جعفر|آيت‌الله جعفر سبحانى]] حاضر شد.
    ايشان در سال 1371ش، به حلقه درسى آيت‌الله علوى گرگانى پيوست، درس خارج فقه و اصول را از ايشان فراگرفت و هم‌زمان به درس‌هاى فقه، اصول، رجال، ملل و نحل، تاريخ و كلام استاد معظم [[سبحانی تبریزی، جعفر|آيت‌الله جعفر سبحانى]] حاضر شد.

    نسخهٔ ‏۲۱ اکتبر ۲۰۱۷، ساعت ۱۱:۴۵

    انصاری قمی، ناصر الدین
    نام انصاری قمی، ناصر الدین
    نام های دیگر
    نام پدر
    متولد 1346 هـ.ش
    محل تولد
    رحلت 0 هـ.ق
    اساتید
    برخی آثار
    کد مؤلف AUTHORCODE2414AUTHORCODE


    «ناصرالدين انصارى قمى»، در سوم تيرماه 1347ش، در قم متولد شد. پس از پشت سر گذاشتن تحصيلات دوران دبستان و دبيرستان، در سال 1362ش، به آموختن علوم دينى روى آورد و در مدرسه رضويه مقدمات را فراگرفت. پس از آن نزد اساتيد بزرگوار به سطوح عاليه مشغول شد؛ اساتيد بزرگوارى چون: آقاى سيد جواد طالقانى، آقاى سيد محسن موسوى گرگانى، آقاى مهدى هادوى تهرانى، آيت‌الله رضا استادى، آيت‌الله وجدانى فخر، آيت‌الله على‌پناه اشتهاردى، استاد على نكونام گلپايگانى، آيت‌الله پايانى اردبيلى و آيت‌الله سيد عبدالرسول موسوى تهرانى.

    ايشان در سال 1371ش، به حلقه درسى آيت‌الله علوى گرگانى پيوست، درس خارج فقه و اصول را از ايشان فراگرفت و هم‌زمان به درس‌هاى فقه، اصول، رجال، ملل و نحل، تاريخ و كلام استاد معظم آيت‌الله جعفر سبحانى حاضر شد.

    وى در كنار تحصيل، به تدريس سطوح (معالم، شرح لمعه و مكاسب) مشغول شد و توانست در اين مدت، مقالات و آثار فراوانى را در زمينه كتاب‌شناسى و تراجم و تاريخ به رشته تحرير درآورد.

    پاره‌اى از آثار ايشان عبارت است از

    1. كتابنامه حضرت زهرا(س)؛

    2. كتابنامه امام موسى كاظم(ع)؛

    3. كتابنامه امام باقر(ع)؛

    4. كتابنامه نماز؛

    5. ميرزا مهدى خراسانى، شهيد رابع؛

    6. كتابنامه ائمه اطهار(ع).

    7. چهل حديث در شأن اميرالمؤمنين (شرح و ترجمه)؛

    8. اختران فقاهت؛

    9. علماى معاصرين؛

    10. مجموعه مقالات؛

    11. بيست مقاله كتاب‌شناسى؛

    12. اعلام نهج البلاغه؛

    13. نماز در آثار انصارى (اخبار و اشعار)؛

    14. زندگى و زمان امام باقر(ع)؛

    15. فهرست موضوعى غرر الحكم.

    منابع مقاله

    برگرفته از پايگاه كانون نويسندگان قم، به آدرس http://www.qomqalam.ir، در تاريخ 1 خردادماه سال 1392.


    وابسته‌ها