المغني (ابهام زدایی): تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
    جز (جایگزینی متن - 'ني ' به 'نی')
    برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه
    خط ۱: خط ۱:
    ''' المغني''' ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد:
    ''' المغني''' ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد:


    * [[المغني في أبواب التوحيد و العدل]] اثر [[قاضی عبدالجبار بن احمد|قاضى عبدالجبار]]، است كه به زبان عربى، پيرامون مسائل كلامى مذهب معتزله مى‌باشد.
    * [[المغنیفي أبواب التوحيد و العدل]] اثر [[قاضی عبدالجبار بن احمد|قاضى عبدالجبار]]، است كه به زبان عربى، پيرامون مسائل كلامى مذهب معتزله مى‌باشد.




    * [[المغني في الطب]]  مشهورترين نگاشته [[سعید بن هبةالله|سعيد بن هبةالله]] (متوفى 495ق) است كه آن را براى خزانه خليفه عباسى المقتدى نگاشته است. هدف نویسنده از نگارش اين اثر، تأليف كتابى مختصر در طب براى شاگردانش بوده است تا آنها بتوانند به آسانى به آن مراجعه كنند و به سهولت با بيمارى‌ها، اسباب و علائم آنها و نحوه درمان آنها آشنا شوند.
    * [[المغنیفي الطب]]  مشهورترين نگاشته [[سعید بن هبةالله|سعيد بن هبةالله]] (متوفى 495ق) است كه آن را براى خزانه خليفه عباسى المقتدى نگاشته است. هدف نویسنده از نگارش اين اثر، تأليف كتابى مختصر در طب براى شاگردانش بوده است تا آنها بتوانند به آسانى به آن مراجعه كنند و به سهولت با بيمارى‌ها، اسباب و علائم آنها و نحوه درمان آنها آشنا شوند.




    * [[المغني في توجيه القراءات العشر المتواترة]] نوشتۀ دكتر محمد سالم محيسن و به زبان عربى است.نویسنده در اين كتاب به توجيه قرائت‌هاى دهگانه كتاب «النشر في القرائات العشر»[[جزری، محمد بن محمد|ابن جزرى]] مى‌پردازد.
    * [[المغنیفي توجيه القراءات العشر المتواترة]] نوشتۀ دكتر محمد سالم محيسن و به زبان عربى است.نویسنده در اين كتاب به توجيه قرائت‌هاى دهگانه كتاب «النشر في القرائات العشر»[[جزری، محمد بن محمد|ابن جزرى]] مى‌پردازد.


    {{ابهام‌زدایی}}
    {{ابهام‌زدایی}}

    نسخهٔ ‏۱ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۴۹

    المغني ممکن است عنوان برای کتاب‌های ذیل باشد:


    • المغنیفي الطب مشهورترين نگاشته سعيد بن هبةالله (متوفى 495ق) است كه آن را براى خزانه خليفه عباسى المقتدى نگاشته است. هدف نویسنده از نگارش اين اثر، تأليف كتابى مختصر در طب براى شاگردانش بوده است تا آنها بتوانند به آسانى به آن مراجعه كنند و به سهولت با بيمارى‌ها، اسباب و علائم آنها و نحوه درمان آنها آشنا شوند.