موصلی، عمر بن شجاع‌الدین: تفاوت میان نسخه‌ها

    از ویکی‌نور
    جز (جایگزینی متن - 'ابن كثير' به 'ابن كثير')
    جز (جایگزینی متن - ' ابو ' به ' ابو')
    خط ۳۳: خط ۳۳:
    ==معرفی==
    ==معرفی==


    شرف الدين ابو محمد عمر بن شجاع الدين محمد موصلي شافعي مؤلف كتاب النعيم المقيم در زندگي چهارده معصوم، از علماي اهل سنت و بر طريقه صوفيه است گرايش صوفي وي سبب شده است به شيعه نزديك بوده و  به اهل بيت پيامبر علاقمند باشد.
    شرف الدين ابومحمد عمر بن شجاع الدين محمد موصلي شافعي مؤلف كتاب النعيم المقيم در زندگي چهارده معصوم، از علماي اهل سنت و بر طريقه صوفيه است گرايش صوفي وي سبب شده است به شيعه نزديك بوده و  به اهل بيت پيامبر علاقمند باشد.


    ==ولادت و وفات==
    ==ولادت و وفات==
    خط ۴۱: خط ۴۱:
    ==اساتيد==
    ==اساتيد==


    از استادان او مي توان ابوالقاسم بن طلحه زيدي، علي بن محمد همداني شاعر، كمال الدين حيدر حسيني و ابو العباس حوراني نام برد. وي ساكن بغداد بود و از اوصاف او به زهد و تقوا و عبادت همچنين شاعري و تصوف اشاره كرده اند. [[ابن کثیر، اسماعیل بن عمر|ابن كثير]] گفته است وي منفردات زيادي نيز داشته است.
    از استادان او مي توان ابوالقاسم بن طلحه زيدي، علي بن محمد همداني شاعر، كمال الدين حيدر حسيني و ابوالعباس حوراني نام برد. وي ساكن بغداد بود و از اوصاف او به زهد و تقوا و عبادت همچنين شاعري و تصوف اشاره كرده اند. [[ابن کثیر، اسماعیل بن عمر|ابن كثير]] گفته است وي منفردات زيادي نيز داشته است.


    == وابسته‌ها ==
    == وابسته‌ها ==

    نسخهٔ ‏۱۵ دسامبر ۲۰۱۶، ساعت ۲۰:۲۱

    موصلی، عمر بن شجاع بن محمد
    نام موصلی، عمر بن شجاع بن محمد
    نام های دیگر
    نام پدر
    متولد
    محل تولد
    رحلت 657 هـ.ق
    اساتید
    برخی آثار
    کد مولف AUTHORCODE3659AUTHORCODE

    معرفی

    شرف الدين ابومحمد عمر بن شجاع الدين محمد موصلي شافعي مؤلف كتاب النعيم المقيم در زندگي چهارده معصوم، از علماي اهل سنت و بر طريقه صوفيه است گرايش صوفي وي سبب شده است به شيعه نزديك بوده و به اهل بيت پيامبر علاقمند باشد.

    ولادت و وفات

    ولادت وي را به سال 576 و درگذشت او را به سال 660 يا 657 نوشته اند.

    اساتيد

    از استادان او مي توان ابوالقاسم بن طلحه زيدي، علي بن محمد همداني شاعر، كمال الدين حيدر حسيني و ابوالعباس حوراني نام برد. وي ساكن بغداد بود و از اوصاف او به زهد و تقوا و عبادت همچنين شاعري و تصوف اشاره كرده اند. ابن كثير گفته است وي منفردات زيادي نيز داشته است.

    وابسته‌ها